Eski Başbakan Tansu Çiller'e yapılan taziye ziyaretleri devam ediyor

Eski Başbakan Tansu Çiller'e yapılan taziye ziyaretleri devam ederken, siyasi çevrelerden ve vatandaşlardan destek ve başsağlığı mesajları yağıyor.

Eski Başbakan Tansu Çiller'i Yasa Boğan Acı Kayıp

Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden biri olan eski başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Uçuran Çiller'in ani vefatıyla derinden sarsıldı. Özer Uçuran Çiller'in uzun süredir devam eden sağlık sorunlarına rağmen gelen kalp krizi sonucu kaybı, sevenlerini üzüntüye boğdu.

Taziye Ziyaretleri Sarıyer Yeniköy'deki Evde Sürüyor

86 yaşındaki Özer Uçuran Çiller'in vefatıyla birlikte, ailenin Sarıyer Yeniköy'deki evi taziye ziyaretçileriyle dolup taştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan ziyaretlerde, sevenler ve dostlar Tansu Çiller'e başsağlığı dileklerini iletti.

Türkiye Siyasetine Damga Vuran Bir Çift

Tansu Çiller ve Özer Uçuran Çiller, Türkiye siyasetinde önemli bir yere sahipti. Birlikte pek çok zorlu süreci başarıyla atlatan çift, siyasi kariyerlerinin yanı sıra örnek bir evliliği de temsil ediyordu. Özer Uçuran Çiller'in vefatı, Türk siyasetinde derin bir iz bırakacak gibi görünüyor.

Özer Uçuran Çiller'in cenaze töreniyle ilgili detaylar henüz netlik kazanmazken, sevenleri ve sevenlerinin desteğiyle Tansu Çiller'in bu zor günlerde yalnız olmadığı biliniyor. Türkiye genelinden ve siyaset dünyasından birçok ismin taziye ziyaretleri için Sarıyer Yeniköy'deki evlerine akın etmesi bekleniyor.

Özer Uçuran Çiller'in ani vefatı, Türkiye'nin bir dönemine tanıklık etmiş olanların gözlerini yaşarttı. Siyasetin zorlu dünyasında dik duruşu ve prensipleriyle tanınan çift, her zaman ülke için çalışmış ve mücadele etmişti.

Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in ardından Türkiye siyaseti nasıl bir yola girecek, merak konusu. Ancak şu an için en önemli olan nokta, sevenlerin ve sevenlerinin Tansu Çiller'e destek olması ve acısını paylaşması.

İLGİLİ HABERLER