Otokar, 2024'te ALPAR ve ARMA II teknolojileri ile Parlıyor

Otokar, Eurosatory 2024 fuarında ALPAR ve ARMA II teknolojileri ile dikkat çekiyor. Yenilikçi çözümleriyle dünya sahnesindeki yerini güçlendiriyor.

Avrupa Savunma Sanayi Fuarı Eurosatory 2024’te Otokar’ın Yıldızı Parladı!

Otokar, Savunma Sanayi devlerinin buluştuğu Avrupa'nın en büyük savunma sanayi fuarı Eurosatory 2024'te dikkatleri üzerine çekti.

Otokar, Son Teknoloji Ürünü Kara Sistemlerini Tanıttı!

Otokar, fuar kapsamında geliştirdiği son teknoloji ürünü kara sistemlerini sergileyerek sektördeki gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Otokar’ın Yeni Nesil Zırhlı Araçları Dünya Sahnesine Çıktı!

Türkiye'nin ilk ağır sınıf paletli insansız zırhlı aracı ALPAR ve yeni nesil zırhlı muharebe aracı ARMA II, dünya sahnesine ilk kez Otokar tarafından tanıtıldı.

Otokar, Avrupa'nın savunma ihtiyaçlarının karşılanmasında stratejik bir rol oynamaya hazır olduğunu belirten Genel Müdür Aykut Özüner, hızlı teslimat ve etkin satış sonrası hizmetlerinin önemine vurgu yaptı.

Otokar Savunma Sanayii Genel Müdür Yardımcısı Sedef Vehbi, ALPAR ve ARMA II gibi yenilikçi platformların sektörde yeni standartlar belirleyeceğine inancını dile getirerek, araçların farklı coğrafyalarda kendini kanıtladığını ifade etti.

ALPAR'ın taşıyabildiği mini insansız kara aracı, ALPAR'ı savaş alanında daha etkili hale getirirken, ARMA II ise asimetrik tehditlere karşı üstün koruma ve hareket kabiliyeti sunuyor.

ARMA II'nin geniş iç hacmi bakım-onarım ve ambulans gibi farklı görevler için de uygun bir platform sunarken, 720 BG gücündeki motoru zorlu arazi koşullarında yüksek performans sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER