Ankara Müftülüğü, Kurban Bayramı Namazı Vakitlerini Belirledi!

Ankara'da 16 Haziran Pazar günü 25 ilçede kılınacak bayram namazı için Diyanet tarafından belirlenen saat 05:54 olarak açıklandı.

Ankara'da bayram namazı heyecanı başladı! Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, bayram namazı 16 Haziran Pazar günü 25 ilçede kılınacak. Bayram namazı saat kaçta sorusunu merak edenler için Diyanet, bayram namazı vakitlerini yayınladı ve Ankara'da bayram namazı saatinin 05:54 olarak belirlendiğini duyurdu.

Bayram Namazı İçin Hazırlıklar Başladı

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, bayram namazı için heyecanla hazırlıklara başladı. Camiler süslenmeye, cadde ve sokaklar bayramlıklarla donatılmaya başlandı. Bayram namazı öncesinde vatandaşlar, kıyafet seçiminden bayram temizliğine kadar birçok detayı planlamaya başladı.

Diyanet'in Açıkladığı Bayram Namazı Saati

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara'da bayram namazı saati 05:54 olarak belirlendi. Bu saate göre vatandaşlar, bayram namazı için erken saatlerde camilere akın edecek. Bayram namazı öncesinde camilerde temizlik ve düzenleme çalışmaları da hız kazandı.

Bayram Namazı Coşkusu Tüm İlçeleri Saracak

Ankara'da bayram namazı coşkusu, tüm ilçeleri saracak. 25 ilçede eş zamanlı olarak kılınacak bayram namazı ile birlikte Ankara'nın dört bir yanında sevinç ve coşku hakim olacak. Vatandaşlar, bayramın ilk gününde bayram namazı sonrası bir araya gelerek birlikte dua edecek ve bayramlaşacaklar.

Bayram namazı öncesinde ve sonrasında vatandaşların bir araya gelmesi, dayanışmanın ve kardeşliğin pekişmesine de katkı sağlayacak. Ankara'da bayram namazı için geri sayım başlarken, camilerde ve caddelerde bayram hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Bayram namazı saatine kadar süre kala, vatandaşlar camilere akın edecek ve bayram coşkusunu birlikte yaşayacaklar. Ankara'da bayram namazı için yapılan hazırlıklar, şehre ayrı bir güzellik katarken, bayramın manevi atmosferi de şimdiden hissedilmeye başlandı.

Diyanet'in belirlediği bayram namazı saati olan 05:54'e kadar geri sayım başladı. Tüm ilçelerde aynı anda kılınacak bayram namazı ile birlikte Ankara, bayram coşkusunu en yüksek şekilde yaşayacak ve birlikte sevinç dolu anlara şahitlik edecek.

İLGİLİ HABERLER