19 Eylül 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Gündem Ankara'yı sağanak vurdu! Metro girişleri ve alt geçitleri su bastı

Ankara'yı sağanak vurdu! Metro girişleri ve alt geçitleri su bastı

Ankara'da etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle metro girişleri ve alt geçitler suyla dolup taştı. Şehirde oluşan su baskınları nedeniyle ulaşım aksadı.
Ankara'yı sağanak vurdu! Metro girişleri ve alt geçitleri su bastı

Ankara'da Şiddetli Sağanak, Metro Girişlerini Suyla Doldurdu

Ankara'da öğleden sonra başlayan ve etkisini artıran şiddetli sağanak nedeniyle bazı metro girişleri ve alt geçitler suyla doldu. Bu durum, başkentte ulaşımın aksamasına neden oldu ve vatandaşların günlük hayatlarını olumsuz etkiledi. Meteoroloji yetkilileri, yağışın önümüzdeki saatlerde de devam etmesinin beklendiğini belirtti.

Ulaşım Sorunlarına Yol Açan Sağanak, Ankara'yı Etkisi Altına Aldı

Ankara'da etkili olan şiddetli yağış, özellikle metro girişlerinde ve alt geçitlerde su birikintilerine neden oldu. Bu durum, sürücülerin ve yayaların güvenliğini tehlikeye attı. Belediye ekipleri, su birikintilerini tahliye etmek için çalışmalarına devam ediyor ancak yağışın şiddetini artırması durumunda ulaşım sorunlarının daha da artması bekleniyor.

Vatandaşlar Dikkatli Olmalı, Meteorolojik Uyarıları Takip Etmeli

Ankara'da etkili olan şiddetli yağışın önümüzdeki saatlerde de devam etmesi bekleniyor. Vatandaşların su birikintilerine dikkat etmeleri, ulaşımda aksamaların yaşanabileceğini göz önünde bulundurmaları önem taşıyor. Meteoroloji yetkilileri, yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceğini ve vatandaşların mümkünse dışarı çıkmamalarını öneriyor. Güvenliğiniz için meteorolojik uyarıları ve trafik bilgilerini yakından takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netanyahu: Kararlılıkla İlerliyoruz - Hedefimizi Belirledik

Netanyahu: Kararlılıkla İlerliyoruz - Hedefimizi Belirledik