%16 %747 %2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Gündem Edirne Valisi: Mayıs Ayında 3 Bin 21 Göçmen Yakalandı

Edirne Valisi: Mayıs Ayında 3 Bin 21 Göçmen Yakalandı

Edirne Valisi, mayıs ayında 3 bin 21 göçmenin yakalandığını açıkladı. Sınır güvenliği konusunda sıkı denetimler devam ediyor.
Edirne Valisi: Mayıs Ayında 3 Bin 21 Göçmen Yakalandı

Edirne Valisi Yunus Sezer, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadelede Kararlılık Gösteriyor

Edirne Valisi Yunus Sezer, bugün yaptığı basın açıklamasında, göçmen kaçakçılığıyla mücadelede kararlılıkla devam ettiklerini belirtti. Sezer, mayıs ayında 3 bin 21 göçmen ve 92 organizatörün yakalandığını açıkladı. Bu başarılı operasyonlarla ilgili adli işlemlerin yapıldığını ifade eden Vali Sezer, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Yasa Dışı Göçmen Yakalamalarında Artış Gözlemleniyor

Vali Sezer, yaptığı açıklamada, 5 ay içerisinde 8 bin 467 yasa dışı göçmenin yakalandığını bildirdi. Mayıs ayında yakalanan 3 bin 21 kişi ile ilgili yüzde 7'lik bir artışın olduğunu belirten Sezer, sıcak havalardan dolayı sınır hattı ve ilin geliş sayısında önemli bir artışın yaşandığına dikkat çekti. Bu durumun oldukça önemli olduğunu vurgulayan Vali Sezer, göçmen kaçakçılarına göz açtırmamak adına gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Edirne’de Asayiş Olaylarına Karşı Tedbirler Artırılıyor

Vali Yunus Sezer, sadece göçmen kaçakçılığıyla değil, genel anlamda asayiş olaylarına karşı da ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Edirne’de halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına polis ve jandarma ekipleri ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Sezer, suçluların en kısa sürede adalet karşısına çıkarıldığını ve gerekli cezaların verildiğini söyledi.

Vali Sezer, vatandaşların da ellerinden geldiğince yetkililere destek olmaları gerektiğini belirterek, “Toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece, suçluların ve kaçakçıların karşısında daha güçlü olabiliriz” dedi.

Edirne Valiliği, güvenlik güçleri ile iş birliği içerisinde şehirdeki asayiş olaylarına karşı tedbirlerini sürekli olarak artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Vali Yunus Sezer’in açıklamaları, Edirne’de huzur ve güvenliğin sağlanması adına atılan adımların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karpuzun Sindirim Sistemi ve Bağışıklık Sistemine Faydaları

Karpuzun Sindirim Sistemi ve Bağışıklık Sistemine Faydaları