19 Eylül 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Kültür Sanat John Lennon'a Ait Kayıp 12 Telli Gitar Rekor Fiyata Müzayedede Satıldı!

John Lennon'a Ait Kayıp 12 Telli Gitar Rekor Fiyata Müzayedede Satıldı!

The Beatles'ın efsanevi üyesi John Lennon'a ait kayıp 12 telli akustik gitar, rekor fiyatla müzayedede satıldı, Beatles hayranlarını heyecanlandırdı.
John Lennon'a Ait Kayıp 12 Telli Gitar Rekor Fiyata Müzayedede Satıldı!

John Lennon'a Ait Kayıp 12 Telli Akustik Gitar Müzayedede!

Julien Müzayede Evi tarafından yapılan açıklamaya göre, The Beatles'ın efsanevi üyesi John Lennon'a ait olan ve tam 50 yıldır kayıp olan 12 telli akustik gitar bulundu. Gitarın bir tavan arasında keşfedilmesinin ardından değeri belirlendi ve şimdi bu nadir enstrüman müzayedede satışa çıkarıldı.

Rekor Fiyata Satılan Beatles Enstrümanı!

Julien Müzayede Evi yetkilileri, John Lennon'a ait olan bu eşsiz 12 telli akustik gitarın, 2 milyon 857 bin dolarlık bir rekor fiyata satıldığını duyurdu. Bu fiyat, bugüne kadar satılan en pahalı Beatles enstrümanı olma özelliğini taşıyor.

Beatles Hayranlarını Heyecanlandıran Keşif!

John Lennon'un kayıp 12 telli akustik gitarının bulunması, Beatles hayranlarını büyük bir heyecanla karşılandı. Uzun yıllardır kayıp olan bu eşsiz enstrümanın ortaya çıkması, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Gitarın tarihi ve efsanesi, onu sadece bir enstrüman olmaktan öte bir simge haline getiriyor.

Julien Müzayede Evi'nin yaptığı açıklamaya göre, gitarın sahibi ve nasıl tavan arasında bulunduğu konuları hala bir gizemini koruyor. Ancak bu nadir enstrümanın gün yüzüne çıkması, müzik tarihine damga vuran bir anıyı tekrar canlandırmış oldu.

John Lennon'un 12 telli akustik gitarı, artık yeni sahibine gitmek üzere hazır. Bu tarihi enstrümanın kimin koleksiyonuna katılacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ancak şurası kesin ki, bu gitarın değeri sadece maddi bir boyutta değil, aynı zamanda duygusal ve tarihi bir değere de sahip.

Beatles hayranlarının ve müzik tutkunlarının merakla beklediği bu müzayedede, John Lennon'a ait eşsiz 12 telli akustik gitarın rekor bir fiyata satılması, müzik tarihine altın harflerle yazılacak bir hikayeye dönüşmüş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD ve İngiltere'nin Yemen'deki Hudeyde'ye hava saldırısı

ABD ve İngiltere'nin Yemen'deki Hudeyde'ye hava saldırısı