19 Eylül 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Spor Muçi ve Manaj, Arnavutluk Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer alacak!

Muçi ve Manaj, Arnavutluk Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer alacak!

Arnavutluk Milli Futbol Takımı, EURO 2024 için aday kadrosunu açıkladı. Beşiktaş'tan Muçi ve Sivasspor'dan Manaj da kadroda yer alıyor.
Muçi ve Manaj, Arnavutluk Milli Takımı'nın EURO 2024 kadrosunda yer alacak!

Arnavutluk Milli Futbol Takımı EURO 2024 Aday Kadrosu Açıklandı!

Arnavutluk Milli Futbol Takımı, EURO 2024 için aday kadrosunu açıkladı ve futbolseverleri heyecanlandırdı. Kadroda yer alan isimler arasında Beşiktaş forması giyen Muçi ve Sivasspor'un başarılı oyuncusu Manaj da bulunuyor.

Muçi: Beşiktaş'ın Gururu!

Beşiktaş'ın genç yeteneği Muçi, Arnavutluk Milli Takımı aday kadrosuna seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Hızı, tekniği ve gol vuruşlarıyla dikkat çeken Muçi, Avrupa'nın en büyük turnuvası EURO 2024'te Arnavutluk formasıyla boy gösterecek.

Manaj: Sivasspor'un İncisi!

Sivasspor'un başarılı forveti Manaj da Arnavutluk Milli Takımı aday kadrosunda kendine yer bulmayı başardı. Güçlü fiziği ve golcü kimliğiyle tanınan Manaj, EURO 2024 boyunca rakip defanslara zor anlar yaşatacak.

Arnavutluk Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 aday kadrosunda yer alan Muçi ve Manaj gibi yetenekli futbolcular, ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacaklar. Taraftarlar, bu iki oyuncunun performanslarıyla gurur duyarken, Arnavutluk'un turnuvada başarılı olacağına inanıyor.

EURO 2024, futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak ve Arnavutluk Milli Futbol Takımı da Muçi ve Manaj önderliğinde tarihi bir başarıya imza atmaya çalışacak. Takımın başarısı için tüm futbolseverler şimdiden heyecanla beklemeye başladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çok Uluslu Şirketlerin Vergilendirilmesinde Değişiklikler Geliyor

Çok Uluslu Şirketlerin Vergilendirilmesinde Değişiklikler Geliyor