05 Ekim 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Teknoloji Yepyeni bir başarı: Zephyr, cep boyutlarında RTX 4070 i üretti!

Yepyeni bir başarı: Zephyr, cep boyutlarında RTX 4070 i üretti!

Zephyr, cep boyutunda bir RTX 4070 üretmeyi başardı. Bu teknolojik gelişme, mobil cihazlarda olağanüstü grafik performansı sunabilir.
Yepyeni bir başarı: Zephyr, cep boyutlarında RTX 4070 i üretti!

Zephyr, RTX 4070'i kompakt bir forma getirerek büyük bir yenilik gerçekleştirdiği duyurdu.

Yeni ITX Sakura Blizzard modeli, yalnızca tek fanlı ve çift slotlu yapıya sahip olup, piyasadaki en iyi ekran kartlarından biri olan RTX 4070'in performansını kompakt boyutlarda sunarak mini ITX kasalara kolayca sığmasını sağlıyor.

Zephyr, RTX 4070'i tek fanlı ve çift slotlu kompakt bir kart olarak üretmeyi başardı ve yeni ekran kartını Çin'in video akış platformu BiliBili'de tanıttı.

Kartın boyutları 172mm x 123mm x 42mm olup, en küçük mini ITX kasalara bile sığabilecek kadar küçüktür ve Nvidia'nın Founder Edition RTX 4070'i ile karşılaştırıldığında daha kompakt bir yapıya sahiptir.

RTX 4070 ITX Sakura Blizzard modelinin gerçek başarısı, yalnızca tek fan kullanmasına rağmen etkili bir soğutma sağlayabilmesinden kaynaklanıyor ve bu da daha büyük tasarımlardan daha serin çalışmasını sağlıyor.

Zephyr, performanstan ödün vermediğini iddia ediyor ve RTX 4070 ITX Sakura Blizzard'ın Founder Edition tasarımıyla eşleştiğini kanıtlayan test sonuçlarını paylaştı.

RTX 4070 ITX Sakura Blizzard, cesur tasarımıyla dikkat çekiyor ve pembe PCB'ler, renkli soğutma kapakları ve anime karakterleri gibi özelliklere sahip olarak şirketin RTX 40 serisi içinde öne çıkan bir model olarak lanse ediliyor.

Zephyr, ilk siparişlerin tükenmesine rağmen Temmuz ortasında kartların yeniden stoklanmasının beklendiğini ancak bu kartların yalnızca Çin'de satışa sunulacağını belirtti.

Zephyr'in kompakt bilgisayar sistemleri için yüksek performanslı ekran kartlarına yönelik bu yenilikçi yaklaşımı, sektörde yeni bir trend başlatabilir ve benzer kompakt ve güçlü kartların gelecekte daha yaygın hale gelmesini sağlayabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ICAN: Nükleer Silah Harcamaları 2023 Yılında Yüzde 13 Arttı

ICAN: Nükleer Silah Harcamaları 2023 Yılında Yüzde 13 Arttı