19 Eylül 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Videolar Kültür Sanat Daniel Craig, sevilen rolüyle geri dönüyor!

Daniel Craig, sevilen rolüyle geri dönüyor!

2025'te vizyona girecek Knives Out 3: Wake Up Dead Man filminin fragmanı yayınlandı.
Daniel Craig, sevilen rolüyle geri dönüyor!

Knives Out Serisinin Üçüncü Filmi: Wake Up Dead Man Geliyor!

Rian Johnson imzalı başarılı suç ve gizem filmi serisi Knives Out, heyecanla beklenen üçüncü filmiyle geri dönüyor. Yönetmen Rian Johnson, sosyal medya hesaplarından paylaştığı kısa bir fragman ile serinin yeni filmi Knives Out 3: Wake Up Dead Man'in 2025 yılında vizyona gireceğini duyurdu. Fragmanda Dedektif Benoit Blanc rolüyle Daniel Craig'in geri döneceği müjdesi de verildi.

Daniel Craig Yine Dedektif Benoit Blanc Olarak Karşımızda!

Knives Out serisinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanan haberde, Daniel Craig'in Dedektif Benoit Blanc rolüyle serinin üçüncü filminde de izleyicilerle buluşacak olması büyük bir beğeni topladı. Craig'in canlandırdığı Dedektif Benoit Blanc karakteri, serinin önceki filmlerinde de izleyicilerden tam not almıştı.

Wake Up Dead Man'in konusu hakkında henüz net bir bilgi verilmese de, Knives Out serisinin diğer filmlerinde olduğu gibi büyük bir gizem ve heyecanın izleyicileri beklediği tahmin ediliyor. Rian Johnson'ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin, yine sürükleyici bir hikayeye sahip olması ve seyirciyi şaşırtacak sürprizlerle dolu olması bekleniyor.

Knives Out Serisi: Sinema Dünyasına Yeni Bir Soluk Getiriyor

İlk olarak 2019 yılında vizyona giren Knives Out, sinema dünyasına farklı bir soluk getirmesi ve klasik suç ve gizem türünü modern bir bakış açısıyla ele almasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Rian Johnson'ın yazıp yönettiği film, zekice kurgulanmış senaryosu ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

Serinin ikinci filmi Knives Out 2 de şimdiden büyük bir merakla beklenirken, üçüncü film olan Wake Up Dead Man'in duyurulması sinema tutkunlarını heyecanlandırdı. Knives Out serisinin üçüncü filminden beklentiler yüksek olsa da, Rian Johnson ve Daniel Craig ikilisinin bu beklentileri karşılayacağına şüphe yok.

Knives Out 3: Wake Up Dead Man, 2025 yılında vizyona girecek olmasıyla sinema tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği yapımlar arasında yerini şimdiden aldı. Serinin hayranları, fragmanın yayınlanmasıyla birlikte film hakkında daha fazla ipucu ve detay öğrenmeyi heyecanla bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beğeni toplayan Vivo V30 Lite modelinin renk değiştiren özelliği kutu açılımı videosuyla ortaya çıktı!

Beğeni toplayan Vivo V30 Lite modelinin renk değiştiren özelliği kutu açılımı videosuyla ortaya çıktı!