19 Eylül 2024
Güncel Haberler
ANASAYFA Videolar Teknoloji Yepyeni 2024 Skoda Superb Modeli Detaylı Bir Şekilde İncelendi!

Yepyeni 2024 Skoda Superb Modeli Detaylı Bir Şekilde İncelendi!

2024 Skoda Superb modelinin detaylı incelemesi yapıldı. Araç hakkında merak edilen tüm bilgileri öğrenmek için haberimizi okuyun!

Skoda Superb Türkiye'de Satışa Sunuldu

Skoda'nın D segmentindeki amiral gemisi modeli Superb, dördüncü nesliyle Türkiye pazarında yerini aldı.

Yeni Superb, sedan ve Combi olmak üzere farklı versiyonlarıyla tüketicilere geniş bir seçenek sunarken, kalitesi, konforu ve çeşitli motor seçenekleriyle öne çıkıyor.

Lansmana özel fiyatlarla sunulan Superb Sedan, 1 milyon 950 bin TL'den başlarken, Combi versiyonu ise 2 milyon 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

2001 yılında tanıtılan Superb, 1.6 milyondan fazla satışla başarısını kanıtlarken, yeni nesil ile bir adım öteye taşınıyor.

Yeni Superb, Elite, Premium, Prestige ve L&K Crystal olmak üzere dört farklı donanım seviyesiyle sunulurken, motor seçenekleri de daha verimli hale getiriliyor.

Superb Sedan, 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit, 2,0 litrelik TSI benzinli ve 2,0 TDI dizel motor seçenekleriyle güçlü performans vaat ediyor.

Combi versiyonu ise 1,5 litrelik TSI mHEV hafif hibrit motor seçeneği ile tercih edilebiliyor.

Tüm motor seçenekleri, DSG otomatik şanzımanla bir araya getirilmiş durumda.

Yeni Superb, Akıllı Park Asistanı, Şerit Takip Asistanı Plus, Trafik Sıkışıklığı Asistanı, Adaptif Hız Sabitleyici gibi pek çok güvenlik özelliği ile donatılmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayseri'de eğitim uçağı düştü iki pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü iki pilot şehit oldu